Badsturøkt kjøtt med humus, tyttebær og flatbrød

Basturøkt på Trønder-TV, Kort og godt

Lars Erik Vesterdal er en rocker og en trivelig kar. Han er også en prisbelønt kokk, og har blant annet hatt sitt daglige virke som chef på Nidelven Hotell og Rockheim i Trondheim. Lars Erik har tidligere vunnet tittelen «Årets Kjøkkensjef» i 2010 og ledet teamet sitt på Rica Hotel Nidelven til å vinne prisen for «Norges beste frokost» sju år på rad.

I programserien ”Kort og Godt” har han med seg medmusikant og amatørkokk Robert Mære. ”Kort og Godt” er en 12 program lang TV-serie der denne morsomme duoen tryller fram de lekreste retter på et kjøkken der kortreist mat og drikke har en sentral plass. I dag står Badsturøkt kjøtt med humus, tyttebær og flatbrød på menyen.

«Trønder-TV: Kort & Godt» med Badsturøkt kjøtt med humus, tyttebær og flatbrød