Til nye og gamle kunder kan vi nå oversende bestillinger på røyket kjøtt pr post, slik at der er mulig å få tak i Badsturøkt kjøtt på namdalsk vis, også de dagene vi ikke er å treffe på Bondens Marked.
Utvalget vil variere gjennom året med sesong og tilgjengelighet, men følgende er mulig å velge mellom.
Skogsgris: Merkbar fettprosent, men svært rik på smak sammen med denne typen røyking. Selges som stykker røkt i nett, eller som sideflesk.
Kalv: Magere, men blir svært mørt og får skryt for god kjøttsmak.
Lam/sau: Denne typen røyking gir en mildere «sauesmak» på kjøttet en mange gjerne er vant med, ofte en favoritt blant publikum på Bondens Marked.
Lammelår/bog: Festmat til de litt mer spesielle anledningene! Kilospris er noe lavere, siden det ikke er utbeinet, men til gjengjeld er dette en smaksopplevelse.
Svinesnabb: Kjøtt & spekk fra egne dyr, salt, og tre sorter krydder. Enkel og ærlig spekepølse! Alternativet for de som ikke er begeistret for røyket mat.
Miks & match: Gi oss et budsjett å jobbe med, så kan vi sende en postpakke som vil skape minneverdige øyeblikk!