Bestilling av kjøtt

Til nye og gamle kunder kan vi nå oversende bestillinger på røyket kjøtt pr post, slik at der er mulig å få tak i Badsturøkt kjøtt på namdalsk vis, også de dagene vi ikke er å treffe på Bondens Marked.

DSC_0194

Utvalget vil variere gjennom året med sesong og tilgjengelighet, men følgende er mulig å velge mellom.

 

Skogsgris: Merkbar fettprosent, men svært rik på smak sammen med denne typen røyking. Selges som stykker røkt i nett, eller som sideflesk.

DSC_0183DSC_0184

 

 

 

 

 

 

Kalv:  Magere, men blir svært mørt og får skryt for god kjøttsmak.

DSC_0178

 

 

 

 

 

 

Lam/sau: Denne typen røyking gir en mildere «sauesmak» på kjøttet en mange gjerne er vant med, ofte en favoritt blant publikum på Bondens Marked.

DSC_0179

 

 

 

 

 

 

Lammelår/bog: Festmat til de litt mer spesielle anledningene! Kilospris er noe lavere, siden det ikke er utbeinet, men til gjengjeld er dette en smaksopplevelse.

DSC_0195DSC_0196DSC_0200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svinesnabb: Kjøtt & spekk fra egne dyr, salt, og tre sorter krydder. Enkel og ærlig spekepølse! Alternativet for de som ikke er begeistret for røyket mat.

DSC_0186

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miks & match: Gi oss et budsjett å jobbe med, så kan vi sende en postpakke som vil skape minneverdige øyeblikk!

DSC_0319-001